Home Syarat Permohonan

SYARAT PERMOHONAN

1.

Anugerah Pengajaran Cemerlang

1. Terbuka kepada pegawai akademik (tetap atau kontrak) di Universiti Malaysia Pahang yang MENGAJAR PROGRAM PRA-SISWAZAH SAHAJA.
  3. Mencapai markah sekurang- kurangnya 80% bagi penilaian pengajaran untuk dua (2) semester terakhir (Semester I & II Sesi 2014/2015)
  4. Memperolehi markah sekurang- kurangnya 80% dalam Penilaian Prestasi Tahunan terkini (2014)
  5. Calon yang pernah memenangi Anugerah Pengajaran Cemerlang tidak boleh memohon semula pada tahun berikutnya.

2.

Anugerah Inovasi – E   Pembelajaran

Syarat Umum

1. Terbuka kepada pegawai akademik (tetap atau kontrak) di Universiti Malaysia Pahang yang mengajar program pra-siswazah sahaja.
  2. Mempunyai pengalaman mengajar sekurang- kurangnya tiga (3) tahun di IPTA dan /atau IPTS.

Syarat Khusus

1. Calon menggunakan e-pembelajaran dalam pengajaran & pembelajaran semasa tempoh pencalonan; Semester II Sesi 2014/ 2015 dan Semester 1 Sesi 2015/2016.

3.

Anugerah Inovasi - Pembelajaran Berpusatkan Pelajar